Ekranlar yeni nesil teknolojiler ile canlanıyor

Tarih: 14:55 Kategori: Yorum: Yorum Yap



LG Electronics, yeni nesil ekran teknolojilerini ses getiren ürünlerine taşıyor 


LG Electronics’in ekran teknolojisindeki üstünlüğü yeni ürünlerinde hız kazandı. Şirket, art arda pazara sunduğu kavisli OLED TV, ultra geniş ekranlı monitör, Ultra HD tv ve akıllı telefonlarının tümünde geliştirilmiş ekran teknolojisi kullanıyor ve rakiplerinden daha üstün görüntü kalitesi sunuyor. 
LG Kavisli OLED TV; üstün görüntü kalitesi, ultra ince tasarımı ve eğimli ekranı ile TV teknolojisinde yeni standartları belirliyor. TV’nin WRGB teknolojisi, klasik RGB renklerinin (kırmızı,yeşil, mavi) yanı sıra beyaz renkli alt pikselleri de içeriyor. Bu ek renk sayesinde TV çok daha gerçekçi ve net görüntüler üretiyor. Kavisli OLED TV’nin görüntü açısı da tamamen farklı. Bu TV’nin ekranı çok daha geniş görünüyor ve gerçeklik algısını katlıyor. LG Electronics Ar-Ge departmanı bu eğimli ekran teknolojisi için yoğun şekilde çalıştı ve sonucunda bu benzersiz TV’yi yarattı. 
LG’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu G2, tek elle kullanılabilen ergonomik bir tasarıma ve 5.2 inç FULL HD ekrana sahip. IPS teknolojisi çok daha üstün grafik, net renk ve keskin görüntü sunuyor. 
Dünyanın ilk 21:9 görüntü oranına sahip ultra geniş monitörü 29EA93’ün 21:9 görüntü oranı sinema ekranlarına çok yakın. Sinematik ölçüler filmlerin aynen istendiği şekilde izlenmesini sağlıyor. IPS teknolojisini arkasına alan monitör, LG’nin Cinema Screen Design özelliğini de ekleyince film izleme ve oyun oynama için ideal hale geliyor.
LG’nin yeni ULTRA HD TV serisi LA970V ise görüntü kalitesinde devrim niteliğindeki nano FULL LED arka aydınlatma teknolojisini içeriyor. Bu Teknolojisayesinde ışık ekranın her yerine daha düzgün dağıtarak daha parlak, daha net ve daha akıcı görüntüler oluşturuyor. LA970V, IPS panel teknolojisi sayesinde renk ve kontrast kaybı olmadan 178 derecelik geniş izleme açısı sunuyor.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder