Ttec EasyCharge Smart

Tarih: 18:25 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Ttec EasyCharge Smart; şarjınızı tam dört katına çıkarıyor 


Ttec EasyCharge Smart taşınabilir şarj cihazı portatif kullanımı sayesinde akıllı telefon, tablet ve daha birçok farklı dijital cihazdaki şarj sorununa lokasyon bağımsız bir çözüm sunarken, kompakt ve hafif tasarımıyla estetikten de ödün vermiyor.
Yüksek güç kapasitesi sayesinde ise iki cihazı aynı anda şarj edebilen Easy Charge Smart içinde bir sürpriz de taşıyor. Ürünün saklı bölmesinde, gerektiğinde çıkarıp kullanmak üzere USB ve micro USB kablolar var; bu kablolarla ekstra kablo taşıma zahmeti ortadan kalkıyor.
Türkiye’nin en çok satan cep telefonu aksesuarları markası Ttec, akıllıtelefon ve tabletlerin en büyük sorunu olan şarj problemine inovatif ürünlerle çözümler sunmaya devam ediyor. Ttec EasyChargeTM Smart taşınabilir şarj cihazı, en hızlı ve etkin şekilde şarj imkanı sunuyor. Teknolojinin tasarım ve estetikle buluştuğu bu ürün ile iki cihazı birden şarj etmek mümkün. Ayrıca ürünün saklı bölmesinde, gerektiğinde çıkarıp kullanmak üzere bulunan USB ve micro USB kablolar; ekstra kablo taşıma zahmetini ortadan kaldırıyor.
4 kat daha uzun cihaz kullanım süresi  
Akıllı telefonların cihaz kullanım süresinin tam 4 katı uzamasına yardımcı olan Ttec EasyCharge Smart taşınabilir şarj cihazının, kullanımı da çok basit. Cihaz, prizden bağımsız olarak portatif şekilde kullanılabiliyor ve şarj konusunu bir sorun olmaktan çıkarıyor.
Ultra yüksek kapasite
Şık tasarımı ile dikkat çeken Ttec EasyCharge Smart, ayrıca ultra yüksek bir kapasiteye (5,600 mAh) sahip. Sallayınca görünen LED pil göstergesi özelliği bulunan ürün, Ttec’in patentli bir teknolojisi. Bu sayede kullanıcılar, şarj durumunu an be an takip edebiliyorlar.
Ekstra kabloya gerek yok
Güvenli şarj için devre koruması bulunan Ttec EasyCharge Smart, dahili mikro USB ve USB kabloları bulunduğu için de ekstra kabloya ihtiyaç bırakmıyor. 2A çıkış ile hızlı şarja imkan tanıyan ürün, tüm akıllı telefonlar, tabletler ve diğer dijital cihazlar için uygun.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder